Support

FAQ

Ga rechtsboven naar je naam en kies voor 'mijn profiel'. Vervolgens klik je rechtsboven op de knop bewerken. Je ziet dat het nu mogelijk is om je profielfoto te kiezen. Er zijn verschillende manieren om je profielfoto aan te passen. Je kunt: 1. een bestand uploaden 2. koppelen met Facebook 3. een Gravatar toevoegen

Rechtsboven op deze pagina zie je je eigen foto staan. Ga hier naartoe en je zult zien dat er een klein menu verschijnt onder je foto waar je ook 'Mijn profiel' bij ziet staan. Klik hierop om je profiel te zien en om je profiel aan te passen klik je op bewerken.

Ga naar http://community.kleinewereldreiziger.nl/ en log eerst helemaal uit. Als je nu opnieuw wilt inloggen dan zie je onder het inlogscherm de optie 'wachtwoord vergeten' staan. Klik hierop en je krijgt automatisch de mogelijkheid om je wachtwoord te resetten in je mailbox.

Ja, als je nu een lidmaatschap aanvraagt dan blijft dit lidmaatschap levenslang gratis met de huidige functionaliteiten. Wij waarderen namelijk onze fans van het eerste uur enorm! Het is niet uitgesloten dat er in de toekomst een betaald lidmaatschap komt voor nieuwe leden. Je zult hiervan altijd op de hoogte worden gehouden en zoals gezegd: wat je nu krijgt, is en blijft altijd gratis.

Zonder abonnement kun je maar beperkt gebruik maken van de mogelijkheden van de Kleine Wereldreiziger Community. Je kunt bijvoorbeeld geen berichten sturen naar de andere leden van de community en je kunt geen vragen stellen waarmee je kunt worden geholpen in jouw reisvoorbereiding. Het lidmaatschap is voor consumenten gratis.

Stuur een e-mail naar info@kleinewereldreiziger.nl. Wij zullen dan jouw abonnement stopzetten en je gegevens uit ons systeem verwijderen.

Je kunt je bericht / onderwerp sluiten zodat andere niet meer kunnen reageren. Je gaat hiervoor naar het betreffende bericht. Je ziet vervolgens rechts boven in je bericht een potloodje staan waarop je kunt klikken. Hier kun je kiezen voor 'topic sluiten'.

Ga naar jouw bericht dat je wilt wijzigen of verwijderen. Je ziet vervolgens rechts boven in je bericht een potloodje staan waarop je kunt klikken. Hier kun je kiezen voor 'bericht wijzigen' of ''bericht verwijderen'.

Op het leaderboard worden de meest actieve leden in deze community gerankt. Je krijgt punten wanneer je: - een topic plaatst - reageert op een topic - een topic liked Iedere maand hebben we een leuke verassing voor het meest actieve community lid!

Wanneer iemand reageert op jouw eigen topic dan krijg je hiervan automatisch een melding in je mailbox (let wel op dat dit in de spambox terecht kan komen). Als je reageert op een bericht van iemand anders, krijg je geen automatische melding in je mailbox als er weer door iemand anders gereageerd wordt. Hoe krijg je wel meldingen hiervan? Bij ieder bericht staan er aan de zijkant de volgende opties: - Topic gestart - Aantal lezers - Aantal reacties - E-mail notificaties? Het vakje E-mail notificaties moet je aanvinken als je op de hoogte wilt worden gehouden van een betreffend topic dat je niet zelf gestart bent.

Wanneer je je bericht geplaatst hebt, zie je rechts in het scherm de tekst 'E-mail updates' staan. Wanneer je het vierkantje hiernaast aanvinkt, krijg je een update wanneer iemand op jouw bericht heeft gereageerd. Het systeem bewaart dit automatisch en je zult op de hoogte worden gehouden via e-mail als er een nieuwe reactie op je bericht verschijnt.

Wanneer je een bericht wil plaatsen ga je eerst naar 'Community' en vervolgens kies je het continent waarin je je vraag wilt stellen. Vervolgens kies je het tabblad van de bestemming waar je vraag over gaat. Kies voor 'start topic in' om je vraag te stellen. Als je klaar bent met je vraag dan klik je op 'Start je topic in Stel je vraag' en je vraag zal direct verwerkt worden.

Je kunt op 2 manieren je berichten lezen. Rechtsboven op deze pagina zie je je eigen foto staan. Ga hier naartoe en je zult zien dat er een klein menu verschijnt onder je foto waar je ook 'inbox' bij ziet staan. Hier kun je op klikken om naar je inbox te gaan. Een snellere methode is om direct te klikken op de enveloppe die naast je profielfoto staat.

Ja. Rechtsboven op deze pagina zie je je eigen foto staan. Ga hier naartoe en je zult zien dat er een klein menu verschijnt onder je foto waar je ook 'Inbox' bij ziet staan. Klik hierop om naar je eigen inbox te gaan. Wanneer je "@" gebruikt, kun je andere personen in de community een privé bericht sturen.

Ja, dat kan. Rechtsboven op deze pagina zie je je eigen foto staan. Ga hier naartoe en je zult zien dat er een klein menu verschijnt onder je foto waar je ook 'Mijn profiel' bij ziet staan. Klik hierop en ga vervolgens naar 'Profiel bewerken' onder je profielfoto. Hier kun je je profiel op privé zetten met de optie 'profiel privé maken'.

Nee. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en enkel gebruikt om je op de hoogte te houden van ontwikkelingen bij Kleine Wereldreiziger. Je zult als eerst op de hoogte worden gehouden van aanbiedingen en relevante informatie.

Neem voor praktische vragen over het gebruik van deze community contact op met Kleine Wereldreiziger via info@kleinewereldreiziger.nl. Wij streven ernaar om je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.


Get in touch

Je kunt contact met ons opnemen via één van de manieren in de zijbalk.

Home

Contactgegevens
OnlineVakantiebeurs.com
Jan Deckersstraat 29
5591 HN Heeze

info@onlinevakantiebeurs.com
+31(0)412785745
https://www.onlinevakantiebeurs.com
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Community